Welkom
  Over mijzelf
  Astrologie
  Horoscoop algemeen
  Soorten horoscopen
  Consult
  Coaching
  Cursus - workshop
  Griekenland
  Tarieven
  Contact
  Links
     
 

 

Mag ik mij even voorstellen?

 

 

Na een lange carrière en loopbaan als leerkracht, schoolleider en remedial teacher in het Basisonderwijs, maakte ik omstreeks 1996 kennis met de Astrologie.
Ik wist het gelijk: dit hoort bij mij, dit is nu mijn weg.

 

Sinds die tijd heb ik in aanvang enkele cursussen gevolgd. Dat was de aanleiding om een erkende Beroepsopleiding te gaan volgen en aansluitend de 3-jarige opleiding Jungiaanse Psychologie bij Stichting Odrerir in Amstelveen.
Deze periode heeft mij inzicht gegeven in mijn eigen kern, kwaliteiten en mogelijkheden, een transformerend proces!

 

Gerelateerd aan de astrologie en aan mijn horoscoop hebben Systemisch werk en Familie-opstellingen mijn interesse. Daarom volgde ik bij Plata-opleidingen in Leiden de cursus Familieopstellingen.

 

Ik ben actief gebleven wat betreft mijn ontwikkeling in de astrologie door deel te nemen aan trainingen en workshops in binnen- en buitenland en door het intensief volgen en bestuderen van lezingen en modules bij bekende astrologen.

 

Mijn ruime werkervaring in het onderwijs heeft ertoe bijgedragen dat ik mijn kwaliteiten heb kunnen ontwikkelen op dat gebied.
De ouder-kind-relatie heeft dan ook mijn speciale aandacht.

 

Deze ervaringen vallen prachtig samen met mijn werk als astrologe. In mijn consulten kan en mag ik kennis, intuïtie en de overdracht daarvan toepassen van mens tot mens. Met hart en ziel.