Welkom
  Over mijzelf
  Astrologie
  Horoscoop algemeen
  Soorten horoscopen
  Consult
  Coaching
  Cursus - workshop
  Griekenland
  Tarieven
  Contact
  Links
     
 

 

Het consult

 

 

Er kunnen consulten worden aangevraagd voor de volgende horoscopen:

 

Een geboortehoroscoop

Een jaarhoroscoop

Een relatiehoroscoop

Een kinderhoroscoop

 

Voor elk consult zijn de volgende gegevens nodig:

 

Geboortedatum
Geboorteplaats
Geboortetijd
(bij voorkeur de exacte geboortetijd, die kan worden opgevraagd bij de Burgerlijke Stand van de gemeente waar je geboren bent)

 

Tijdens een eerste contact kun je mij duidelijk maken wat je wensen zijn en om welk consult het gaat. We maken een afspraak, telefonisch of per e-mail, je stuurt mij je gegevens en ik kan aan de slag.

 

 

Geboortehoroscoop

Als het gaat om een geboortehoroscoop omvat het consult het volgende:
Ik leg de symbolen van de horoscooptekening uit en vertel je wat al deze “stukjes” voor jou betekenen, een persoonlijke analyse dus.
Je krijgt op een heldere, concrete manier de interpretatie van de horoscoop voorgelegd in verleden en heden. Je kunt, als je wilt, actief deel nemen aan het gesprek door bepaalde ervaringen te delen en door vragen te stellen die bijdragen aan een groter inzicht in jezelf en in de keuzen die je tot nu toe hebt gemaakt en de achtergronden ervan.
Het consult duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur en zal, indien gewenst, op cassette worden opgenomen.

 

 

Solaar of jaarhoroscoop

Als het consult gebaseerd is op een solaar of jaarhoroscoop leg ik de symboliek van de horoscooptekening in het kort uit en presenteer ik de Thema’s, die in dit jaar een belangrijke rol (zullen) spelen.
In de solaar kom je duidelijk en herkenbaar je groeiprocessen tegen, waarmee je geconfronteerd wordt en waarom. Een consult kan je verder helpen om te weten waar je het beste je energie op kunt richten en hoe je kunt inspelen op (nieuwe) situaties.

De duur van het consult is ongeveer 2 uur en zal, indien gewenst, op cassette worden opgenomen.

 

 

Relatiehoroscoop

Het relatieconsult kan betrekking hebben op verschillende soorten relaties, zoals:
Een liefdesrelatie, een ouder-kindrelatie, een vriendschapsrelatie of een zakenrelatie
Het consult kan eventueel in “delen” plaatsvinden, omdat het wenselijk is om de geboortehoroscopen eerst apart te duiden (dit uiteraard in overleg).
Het doel van het consult is om naar aanleiding van de Synastrie inzicht te krijgen in de onderlinge harmonische of juist minder vloeiende aspecten.
Vragen zoals: waar loop je tegenaan, wat leer je van elkaar, hoe kun je conflicten oplossen, wat bindt je en wat vindt je moeilijk in de relatie, zullen besproken worden.
De compositiehoroscoop geeft uiteindelijk het resultaat van de relatie weer.
Afhankelijk van de gekozen vorm is de duur van het consult ongeveer 2 tot 2,5 uur en zal, indien gewenst, op cassette worden opgenomen.

 

 

Kinderhoroscoop

Het consult betreffende de kinderhoroscoop duurt ongeveer 1 tot1,5 uur.
Hierbij vertel ik tijdens het gesprek met één of beide ouders wat het kind in aanleg en potentie heeft meegekregen, wat het kind nodig heeft en waarom. Hoe je daarop kunt inspelen en hoe je je kind het beste kunt begeleiden. Het is ook mogelijk om in plaats van een consult een verslag op schrift te verzorgen.
(zie ook de pagina Soorten Horoscopen).

       

 

Alle consulten worden met respect en integriteit behandeld.