Welkom
  Over mijzelf
  Astrologie
  Horoscoop algemeen
  Soorten horoscopen
  Consult
  Coaching
  Cursus - workshop
  Griekenland
  Tarieven
  Contact
  Links
     
 

 

Coaching

 

 

Ieder mens is op zoek naar zelfontplooiing, het is een natuurlijk vermogen.
Deze zoektocht kan leiden tot vragen of twijfels met betrekking tot het maken van keuzen bijvoorbeeld.
Je kunt op een kruispunt staan, in onbalans zijn, in conflictsituaties terecht zijn gekomen, blokkades ondervinden of vastgelopen zijn in werk of privéomstandigheden.
Regelmatig krijg je te maken met gebeurtenissen die aanzetten tot verandering. Je hebt ze zelf in gang gezet of ze zijn van buitenaf op je weg gekomen. Soms is het lastig om daarmee om te gaan.

 

Een astrologisch consult kan verheldering brengen en inzicht geven in zo’n proces. Het kan ook de antwoorden bevestigen die je vaak al in je hebt en bewustwording vergroten. De horoscoop geeft nauwkeurige informatie over wat er in jouw leven speelt op verschillende gebieden, wat bij jou past en hoe je het beste uit jezelf kunt halen.
Heb je naar aanleiding van een consult behoefte om vraagstukken verder uit te diepen en wil je hierin begeleid worden, dan kun je een coachingsproject volgen.

 

Coaching kan helpen om je ruimte te geven en het proces van zelfontplooiing en groei te laten stromen door blokkades op te heffen, zonder jezelf te verlie-zen.

 

Wil je hieraan werken en de thema’s die voor jou belangrijk zijn intensieve aandacht geven, dan kan ik een klankbord zijn en je helpen om je eigen kracht en wijsheid zichtbaar te maken en te leren vertrouwen op eigen weten en gevoel.
Dan kun je je weg vervolgen op jouw manier en op eigen kracht.